woensdag 25 juli 2018

Fobspenen en zwangerschapsstriemen


Na een paar fobspenen gepasseerd te hebben zijn we blijven steken op een gewone ouderwetse fobspeen. (te vinden bij dreambaby) Niets bleef lang helpen, na 2 maand hebben we een goede fobspeen. :-) Deze is zachter dan de fobspenen van difrax. Die heeft maar 4 dagen gehopen…

Hier is de fobspeen verlopig niet lang nodig; om in slaap te graken soms en om zuigreflex na borstvoeding te kalmeren of om even te kalmeren. Maar snachts slapen ermee is verlopig nog niet aan de orde. Na bijna inslaapvallen kan ik hem er zo uithalen of valt hij er al uit, zonder dat er opnieuw vraag naar is.

Ook mijn zwangerschapsstriemen vallen reuze mee, heb maar 1 keer olie aangedaan ertegen en onmiddellijk afgewassen. Wat een plakboel was me dat. Voor mij geen olie meer en eigenlijk zoals een vriendin me ooit zei toen ik in verwachtig was "Je moet fier zijn op je tijgerstrepen" :-)

Eigenlijk moet ik dit uitspraak beamen en bewonderen, want er zit een grote waarheid in.

Die striemen zijn een souvenir van je baby of baby's op de wereld te zetten en daar heb je toch ook geen spijt van. Nee deze heb je met heel veel liefde op deze wereld gezet en geef je nu nog elke seconde al je liefde die je maar hebt.

Mvg borduursaramsades

2 opmerkingen:

  1. Hier ook geen fopspeen thuis, borstvoeding en clusteren was voldoende. In de créche dan weer wel, maar dat was dan voor haar ook geen probleem. En wat de striemen betreft, ik denk dat dat ook een beetje afhangt van de striemen zelf. Ik heb er zowel op mijn buik als bovenbenen en zelfs met badpak (waarbij de ergste bedekt zijn) krijg ik opmerkingen. Ik ben zelfs uit het zwembad gehaald met de vraag of ik een besmettelijke ziekte had, ik vraag me soms af wat de reacties op een bikini zouden zijn, maar dat is toch een brug te ver. Dus fier op mijn tijgerstrepen, nee, niet echt, want ze hinderen mijn dagelijkse leven wel.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Amai erg dat ze je daarover aanspreken. Zou niet mogen vind ik.

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie ;-)