vrijdag 24 augustus 2018

Muziek babymolen/ Knuffelbeer naam en telefoon nummer


 
Zoals de meesten wel kennen zijn onze kids vollop bezig met ontwikkelen. Met leren ontwikkelen,groeien, ontdekken van muziek in de wereld. Alle kleine dingen die voor hen nog extreem groot zijn en voor ons heel normaal.
 
Zoals bv deze draaimolen boven onze baby's park. Draait maar af en toe niet meer als het zin heeft. Maar voor de zekerheid heb ik het muziekje opgenomen, voor het geval deze ook opeens begeeft.
Want deze draait hier de laatste tijd veel want er is altijd iemand aant kijken, stampen en beginnen te brabbelen als het niet draait... Dus het zekere voor het onzekere genomen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Deze fobspeen is de enige die echt blijft en werkt. Na een goede 2 maanden geen fobspeen, is deze goedgekeurd door onze baby en is de fobspeen nog altijd in gebruik. Soms maar voor 5 minuten of meer, soms een dagje niet of alleen voor inslaap te vallen of te kalmeren. Maar het werkt.
Verlopig kan ik hem er nog uithalen snachts en mist onze baby hem niet. Hopelijk blijft het zo.
 
Van deze knuffel heb ik er 2, moest er ene spoorloos graken. Maar voor de zekerheid ga ik de baby's naam en mijn telefoon op borduren. Zo kan iemand mij contacteren als deze knuffelbeer toch ooit eens spoorloos graakt. ;-)
 
Mvg borduursaramsades


2 opmerkingen:

 1. Lief knuffeltje en goed idee! hoe oud is je baby?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci kwam op het idee omdat ik al genoeg knuffels heb zien rondliggen en vallen uit buggy's.
   Onze baby is 4 maanden nu

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie ;-)