dinsdag 1 mei 2018

Opruimen niet gebruikte producten/ afwerken borduurwerken,...

Zoals iedereen wel eens heeft heb je spullen in huis staan of hobby spullen liggen die opstapelen bv.
Graag wil ikzelf die hoop minderen zodat er meer vrije tijd, my time is voor andere belangrijkere dingen in het leven.

Daarom ga ik maar aan 2 borduurwerken te gelijk werken, een groot en een klein zodat er beetje bij beetje iets afgewerkt graakt ;-) of een kleiner werk/ ander werk kan bijkomen.

Maar ook in het huishouden zelf heb je van die dingen waarvan je twijfeld ga ik of gebruik ik dit nog. ? Leg bv in die ene bv kookpot of ander product een kallenderblaadje met datum van die dag erin. En heb je ooit dat product terug vast en is de datum van bv 2 maand of 1 jaar geleden dan is de beslissing/keuze toch snel gemaakt. Niet ?

Hoe minderen jullie je borduurwerken of opruiming van niet/bijna gebruikte producten ?

Mvg borduursaramsades

1 opmerking:

  1. Op hobbyvlak heb ik een koopstop ingelast: niets nieuws meer erbij, op lijm en wit basispapier voor het kaartenmaken na omdat die dingen snel op gaan. Maar geen stempels, mallen, geen borduurspullen... eerst opmaken / werken met wat er in huis is en dat is nog meer dan genoeg.
    Qua huishouden heb ik de afgelopen jaren veel weggegeven van spullen die we niet meer gebruikten.
    En qua eetbare dingen hou ik af en toe een eet-de-diepvries-leeg week en bij het maken van mijn weekmenu probeer ik ook altijd een paar dagen dingen uit de voorraadkast te gebruiken zodat dat ook niet eeuwig blijft staan.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje ;-)